English English Polski Deutsch Austria Italy Facebook

Nový informační systém AČR ...

Nový informační systém AČR ...

NOVÝ INFORMAČNÍ SYSTÉM AČR ...

Vážení,

obracíme se na Vás s důležitými informacemi, které se týkají licencí pro sezonu 2018. Autoklub České republiky v současné době finalizuje nový informační systém, který je určen pro licenční řízení.

Od sezony 2018 dojde k výraznému zjednodušení procesu vystavování licence a budete tak schopni vše vyřídit z pohodlí domova. Systém Vám na základě vašich preferencí doporučí potřebnou úroveň licence a nabídne vhodná pojištění, nebo členství v AČR. Stejně tak snadno uhradíte veškeré poplatky a to buď online svou platební kartou (prostřednictvím zabezpečené platební brány), nebo klasickým bankovním převodem.

Pro vyřízení svých žádostí však přeci jen nějaké základní formuláře potřebovat budete. Jedná se o „Potvrzení o zdravotní způsobilosti držitele licence pro rok 2018“ pro potvrzení lékařské prohlídky jezdce tělovýchovným nebo sportovním lékařem a „Formulář pro nezletilé osoby“ pro jezdce mladší 18 let. Oba formuláře jsou k dispozici v záložce automobily a motocykly, v sekci „Formuláře“.

Informační systém bude dostupný od 1. 2. 2018 a po Vaší registraci zde můžete elektronicky zažádat o licenci. Jiná varianta žádosti o licenci není možná.

Jedinou výjimkou z procesu jsou jezdci, kteří se účastní podniků konajících se před datem spuštění systému. Ty žádáme o kontaktování sekretariátu příslušného sportu, licence jim bude vystavena jinou metodou.

Nový informační systém je jedním z důležitých kroků pro efektivnější vyřizování žádostí na straně žadatelů i na straně Autoklubu České republiky, a především pak ke zvýšení pohodlí Vás - žadatelů.

Informační systém AČR je vstupem do efektivnějšího vyřizování nároků všech zúčastněných a hlavně cestou ke zvýšení pohodlí žadatelů. Licenční řízení je prvním krokem a v dalších fázích bude ISAČR obohacován o další moduly, jako je například online přihlašování na podniky, správu závodních strojů, integrace výsledků nebo přidělování startovních čísel.

Věříme, že se jedná o cestu správným směrem a že budete se systémem spokojeni.

 

(AČR - www.autoklub.cz)


icon AČR / V.O. icon 17.1.2018, 21:30 icon 1000x icon 1x

Galerie k článku (0)


Komentáře (1)

icon J.Kouřil  icon 18.1.2018, 14:36

Doufejme, že to nebude stejně fungovat jako online přihlášky v minulé sezoně ...

Pro komentování se prosím přihlašte.


Čtěte také...

Čech vyhrál na českém podvozku MS Kart ...

Čech vyhrál na českém podvozku MS Kart ...

O minulém víkendu (12. - 14.4.2024) se odjel v belgickém Genku první závod čtyřdílného seriálu Rotax Max Challenge Euro Trophy 2024....

icon Vráťa Ondráček icon 15.4.2024, 15:54 icon 216x icon 0x

ROTAX SLAVÍ 25 LET EXISTENCE RMC GRAND FINALS ...

ROTAX SLAVÍ 25 LET EXISTENCE RMC GRAND FINALS ...

BRP-ROTAX SLAVÍ 25 LET EXISTENCE RMC GRAND FINALS ...   Společnost BRP-Rotax oslaví čtvrtstoletí od zahájení velkého finále Rotax MAX v...

icon Rotax / M.Šimáková icon 14.4.2024, 13:19 icon 169x icon 0x

WSK OPEN SERIES 2024 - Franciacorta ...

WSK OPEN SERIES 2024 - Franciacorta ...

Prvním závodem odstartoval o minulém víkendu (5. - 7.4.2024) další mezinárodní seriál - WSK Open Series 2024. Jde o...

icon Vráťa Ondráček icon 10.4.2024, 21:53 icon 180x icon 0x