English English Polski Deutsch Austria Italy Facebook

ROTAX CZECH INFO - Dodatek č.1 ...

ROTAX CZECH INFO - Dodatek č.1 ...

Níže naleznete Dodatek č. 1 ke Sportovním předpisům ROTAX 2018 týkající se způsobu vyhodnocení jezdců postupujících na Rotax Grand Finals 2018.

 

 

 

 

DODATEK č.1,  4.4.2018

KE SPORTOVNÍM PŘEDPISŮM ROTAX MAX 2018

 

3.5.     Účast na Grand Finals

Jezdci, kteří se v konečném hodnocení seriálu RMC ČR v kategorii Junior umístili na prvním a druhém místě, jezdci v kategorii Senior na prvním a druhém místě a jezdci v kategorii DD2 na prvním a druhém místě mají právo zúčastnit se v daném roce prestižního závodu ROTAX MAX CHALLENGE GRAND FINALS.

Pokud se na prvním i druhém místě v dané kategorii umístí jezdci, kteří nejsou držiteli české licence, je prvním postupujícím vítěz dané kategorie a druhým postupujícím jezdec s nejvyšším počtem bodů, vlastnící českou licenci.

K účasti v závodě ROTAX MAX CHALLENGE GRAND FINALS  je oprávněn pouze jezdec vlastnící českou licenci typu, který je požadován organizátorem ROTAX MAX CHALLENGE GRAND FINALS. Jezdec musí splňovat věkový limit dle požadavků pro mezinárodní závody v kategoriích ROTAX MAX. Pokud by některý z jezdců, kteří se kvalifikovali, odmítl účast na ROTAX MAX CHALLENGE GRAND FINALS, postupuje automaticky další jezdec v pořadí.

3.5.1   Pokud by se na prvních dvou místech umístilo více jezdců, bude o jejich případné účasti                na ROTAX MAX CHALLENGE GRAND FINALS rozhodnuto losem.


icon MS Kart / V.Ondráček icon 4.4.2018, 21:40 icon 683x icon 0x

Galerie k článku (0)


Komentáře (0)

Zatím žádný komentář. Buďte první.

Pro komentování se prosím přihlašte.


Čtěte také...

Pořadí týmů po 1. závodu FIA ME ...

Pořadí týmů po 1. závodu FIA ME ...

Po prvním závodu FIA ME motokárových kategorií OK a OK JUnior, který se jel ve španělské Valencii, se také můžeme podívat na...

icon FIA / V.Ondráček icon 28.3.2024, 5:07 icon 62x icon 0x

Výsledky 1.závodu FIA ME OK a OK Junior - Valencii

Výsledky 1.závodu FIA ME OK a OK Junior - Valencii

První závod evropského šampionátu kategorií OK a OK Junior, se odjel o minulém víkendu (22.-24.3.2024) ve španělské Valencii....

icon Vráťa Ondráček icon 26.3.2024, 5:55 icon 126x icon 0x

Rozhovor s Adamem Koutem ...

Rozhovor s Adamem Koutem  ...

Kariéra bývalého motokáristy Adama Kouta pokračuje ... Dnes nám na pár otázek před sezónou bude odpovídat jezdec, který...

icon V.Rožánek / V.O. icon 23.3.2024, 18:54 icon 143x icon 0x